SPA-kurerhandduk massagebDaggdroppens signaturbehandling – 120 minuter

En behandling som tar hand om hela dig från topp till tå.

Du får bodyscrub, kurbad och aromamassage med värmande ingefärsolja som doftar ljuvligt. Dessutom en uppfriskande ansiktskur som passar alla hudtyper.

Spagåva ingår!

Neroli Blossom Sensory Experience – 80 minuter

En massageupplevelse utöver det vanliga! En djupt avslappnande men ändå upplyftande massageupplevelse med ritualer som alla gemensamt hjälper dej att slappna av, förbereder kroppen att ta emot behandlingen och hjälper kroppen till självläkning. Helkroppsmassage med Neroli Blossom Oil, en helt ny produkt med doft som lättar spänningar, oro och stress.

Aromakur – 80 minuter

Du får en turkisk saltpeeling följt av en inpackning med en mineralrik crème och valfri aromatisk olja samt ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Energikur – 80 minuter

Behandlingen inleds med att du får en energigivande bodyscrub och ett kurbad med uppiggande eukalyptusolja. Sedan får du en helkroppsmassage med cirkulationsökande och värmande ingefärsolja.

Thermalkur – 80 minuter

Du får en helkroppsinpackning med ungersk Moor-Mudlera. Det ingår även ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Kuren fortsätter sedan med ett avslappnande mineralrikt kurbad. Därefter appliceras en mineralrik creme och en aromatisk olja.

Lavender dream – 80 minuter

Denna behandling inleds med att du får en turkisk saltskrubb som innehåller eukalyptusolja. Därefter får du en mjuk och skön kroppsmassage med en varm ekologisk lavendelolja. Efter massagen får oljan verka på kroppen och under tiden får du njuta av en hårbottenmassage och en fotmassage.

Total avkoppling och en unik upplevelse!